15 d’oct. 2009

Storybook

He escanejat el storybook però no es veu gaire bé. Escriure cada imatge al costat.









1. Ulls d'ella vist en primer pla. La resta de la cara esta tapada per el diari. PLA DETALL


2. Vista del tronc i part del cap per sota dels ulls. PLA MITJA


3. El diari amb pàgines en blanc i ella escriu paraules. PRIMER PLA / PLA GENERAL


4. Vista de la pàgina amb els noms de la classe i una foto junts, al costat de la foto la paraula records. PRIMER PLA


5a. Vista de mitja cara i una part del llibre amb una llàgrima. PLA DETALL


5b. Sentada llegint el diari o passant les pàgines. PLA GENERAL


6. Ella de fons caminant cap al diari en PRIMER PLA


*L'storybook no ens va servir de gaire per fer les fotos, ja que vam improvitsar bastant a l'hora de fer-les.

Pluja d'idees

-Vestit vermell.
-Màscara blanca.
-Rellotge.
-Fons negre.

-Riu, moltes fulles.
-Tarde, llum de tardor.
-Cos estirat.
-Mocador.

-Vestit blanc no.

-Fusió amb un arbre gran.

-Gat de fons.

*Aquesta entrada l'aniré editan. Les idees que tingui les anire posan aquí.

Com mirem. Imatge RU 9 i 10


Com mirem. Imatge RU 8


Com mirem. Imatge RU 7



Enquadrament horitzontal. Vaig voler mostrar nomes el tros del marc os s’ajuntaven tots els trossos de fusta que fan de “vidre” de la finestra. Els quadrats que estan en diagonal tenen colors semblants. És un punt de vista frontal una mica inclinat amb un pla detall del marc de la finestra. Poca profunditat de camp.

Com mirem. Imatge RU 6



Enquadrament vertical. Aquesta foto em va sembla molt interessant perquè recollia un aspecte diferent de la paret i l’element clau, la canonada. Els dos elements lligats. És un pla frontal una mica contrapicat i la distància un pla sencer. Poca profunditat de camp com a la majoria. Colors grisosos i apagats.

Com mirem. Imatge RU 5



Imatge amb un enquadrament vertical. A la imatge he volgut contrasta la natura amb la creació artificial. Vaig agafar com imatge principal les flors silvestres del terra i de fons una canonada oxidada. És un punt de vista frontal de les flors i un primer pla d’aquestes encara que l’element del tema que vaig escollir té un segon pla mig. També te poca profunditat de camp, altre vegada per la paret. Colors de fons foscos i apagats, i el color de les flors viu.

Com mirem. Imatge RU 4




Aquesta foto té un enquadrament vertical. La canonada arribava fins al terra però nomes vaig agafar el tros que em semblava més interessant, la part superior. Aquesta foto la vaig fer perquè des de lluny, el tros de la paret pintat amb esprai blanc, semblava fum que sortia de la canonada i em va fer gracia. A l’esquerre es veu un tros de porta que no te gaire sentit a la imatge. Te un  punt de vista tres quarts que permet visionar millor la canonada i la distància es de pla mig. Te poca profunditat de camp, com la majoria de les imatges, perquè esta en una paret. Té un efecte òptic que és, com he dit abans, la sensació de fum.

14 d’oct. 2009

Com mirem. Imatge RU 3



La imatge te un enquadrament vertical. Dintre de l'enquadre es veu dos parets diferents, una finestra i a la part interior d'aquesta un tros d'un graffiti. Es un pla frontal de la paret i la finestra amb un pla mig. Te poca profunditat de camp ja que la vista es limita a la paret. Al tros de paret de l'esquerra es blanc i fa que resalti el fons de la finestra on no esta el graffiti. Aquest es de diversos colors i contrasta amb l'aspecte antic de les parets de fora.

13 d’oct. 2009

Com mirem. Imatge RU 2



La imatge mostrada també te un enquadrament horitzontal. A la imatge nomes es pot veure la part inferior de la finestra perquè hem va sembla la part més interessant. A l’esquerra, abans de la finestra, es veu un tros de paret, perquè així fa un contrast de color amb el marc de la finestra. El punt de vista seria un tres quarts molt exagerat amb un pla mig. La profunditat de camp a l’esquerra es molt menor a la dreta on arriba molt lluny.